Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

INSTRUKS FOR BYTTELEDER

Godkjent av styret i møte 17.10.77, ajour ført 14.02.2011.

  1. Bytteleder ansettes av styret, som skal være ansvarlig for byttevirksomheten i Farsund Filatelist Forening. Han må rette seg etter de i instruksen følgende punkter:

  2. Alle mottatte hefter skal, før sirkulasjon, legges ut på minst et medlemsmøte (unntatt kort tidsfrist).

  3. Bytteleder skal påse at heftene blir sirkuleert så hurtig som mulig, i samsvar med §3 i regler for byttevirksomhete i F.F.F.

  4. Bytteleder skal føre et oversiktlig og greit regnskap for virksomheten, samt til enhver tid ha oversikt over heftene som er i foreningens varetekt.

  5. Bytteleder dekker alle utgifter i forbindelse med virksomheten. Eventuelt overskudd av byttevirksomheten tilfaller i sin helhet bytteleder. Videre tilfaller mottatt franatur bytteleder. Foreningen betaler forsikringspremien og står som forsikringstaker.

  6. Årsberetning og regnskap skal forelegges hvert årsmøte.

  7. Bytteleder kan møte på styremøter når partene har behov for dette, og ha forslagsrett til styret. Dog ikke stemmerett.

  8. Bytteleder eller den han forespør skal være tilstede på alle medlemmsmøter, og skal legge fram de heftene som ikke er i sirkulasjon, i tillegg til «nye» hefter.

Sist oppdatert 11.04.2017 kl. 00:01

Del denne siden med andre!

Logg inn