Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Generalforsamlingen/Årsmøtet er UTSATT

På grunn av den generelle Covid-19 situasjonen er Farsund kommune's utleie av kommuneale bygg og rom til voksen fritidsaktivitet stoppet inntil videre.

Styret har på grunn av dette vedtatt å utsette Generalforsamlingen/Årsmøtet, som i henhold til vedtektene skulle vært avholdt innen utgangen av februar.

Styret vil oppgi dato for avvikling av Generalforsamlingen/Årsmøtet, så snart det kan avvikles.

LISTER 2021 er AVLYST

FFF ved utstillingskomitéen har nå besluttet å avlyse frimerkeutstillingen LISTER 2021, som skulle vært avholdt 16 til 18. april 2021 på Farsund Fjordhotell.

Bakgrunnen for avlysingen er den generelle covid-19 situasjonen vi startet 2021 med, samt de råd og forventet utvikling framover. som helsemyndighetene gir uttrykk for i media.

Komitéen vurderte at risikoen for likevel å måtte avlyse utstillingen på et senere tidspunkt var så høy at avgjørelsen måtte tas nå.

Komitéen beklager avlysingen sterkt. Vi vil oppfordre utstillere til å melde seg på andre utstillinger som skal holdes senere i 2021, i hhv Trondheim, Oslo og Drammen .

VARIANTEN
# 1 - 21

VARIANTEN nr. 1 2021 er planlagt utgitt i løpet av våren

Men for å få til en utgave, trenger redaksjonen å få tilsendt stoff. Det er begrenset hva vi kan "finne på" selv.

Frist for å sende inn ditt bidrag er fristen 31.03.2021. Men du behøver ikke vente til da, redaksjonen tar imot stoff fortløpende.
© 2021, Farsund Filatelist Forening     Ansvarlig redaktør: Lloyd Frestad
WEB-ansvarlig: Kjell Berntsen og Harald Samuelsen

Sist oppdatert 11.02.2021 kl. 15:12

Del denne siden med andre!

Logg inn