Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

«Lister 2017».

Nasjonal en-rammes/

regional frimerkeutstilling.

Farsund.

16-17. september 2017


Påmeldingsfristen til «Lister 2017» er nå gått ut, og det blir nå 89 rammer i konkurranse-klassen. 12 rammer i den nasjonale en-rammes utstillingen, og 77 på den regionale.

 

I tillegg kommer noen rammer i klassen «Samlerglede» (Som ikke blir bedømt, men hvor utstillerne får diplom)

 

Av utstillerne er det flere fra klubben, noe som er veldig bra!

 

Utstillingskomiteen har nå hatt sitt åttende møte, og det meste er godt i gjenge.

 

Hva kan du gjøre for at utstillingen skal bli vellykket?

 

 

 1. Vi trenger noen til å bemanne en stand vi skal under «American Festival» 22 til 25 juni. Her skal vi blant annet selge «Personlige Frimerker» på egne konvolutter. Både med det første «PF» og de to neste som blir utgitt i forbindelse med utstillingen. Ta kontakt med Torrey (Nilsen) om du vil ta et tak på standen i Vanse sentrum.

   

 2. Vi planlegger å montere rammer fra ca kl. 12 og utover på torsdag den 14. Dessuten å starte å sette opp eksponater (ark som skal stilles ut) utover kveld på torsdag. Jo flere vi er på dette jo hurtigere går det. Blir vi ikke ferdig i løpet av torsdagen forsetter vi på fredag formiddag. Ta kontakt med Erling (Knustad) om du kan bidra her.

   

 3. Under utstillingen (lørdag og søndag) trenger vi også noen som kan bemanne foreningens stand under utstillingen. Blant annet selge PFer og spesial-konvolutter, gi de som ønsker det, avtrykket av utstillingsstempelet på PFer mv. Ta kontakt med Harald (Samuelsen) om du kan bidra her. Åpningstidene for utstillingen er: Lørdag kl. 10 til 16, søndag kl. 10 til 15.

   

 4. Utstillingen stenger kl. 15.00 på søndag. Da trenger vi så mange som mulig til å demontere rammer, og få disse på plass i containeren som de kom i. Jo flere som kan stille da, jo hurtigere går det. Ta kontakt med Erling (Knustad) om du vil være med på dette.

   

Som dere vet så fyller Farsund Filatelist Forening 50 år i år. Dette blir markert med en jubileumsmiddag om kvelden lørdag den 16. september. Det blir servert en tre-retters middag, og det vil også bli premieutdeling for utstillerne under denne middagen. Pris m.v. er ikke fastsatt pr nå, men det blir under kr 500 pr pers. Eks drikke.

 

Det er plass til ca 50 i lokalet (Florida) på Farsund Fjordhotell. Slik at om du og evt ledsager ønsker å være med på denne, ta kontakt med Torrey (Nilsen) Vi håper at mange av klubbens medlemmer blir med på denne festmiddagen for å feire FFF sine 50 år, i tillegg til utstillingskomiteen og jury håper vi også at mange av utstillerne melder seg på.

 

Ytterligere info om dette vil også bli gitt på klubbmøtene.

 

Sammen skal vi gjøre «Lister 2017» like vellykket som de andre «Listerutstillingene» vi har arrangert. Så ta kontakt med Torrey og Erling for både jobbing og fest!

 

Du kan melde deg til tjeneste elektronisk her

 

 

Sist oppdatert 27.05.2017 kl. 23:29

Del denne siden med andre!

Logg inn