Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nye samling: «Frimerkeskolen» på Bryne 21 april.

De to første samlingene av «Frimerkeskolen» som ble holdt 24 februar i hhv Sarpsborg for region «Østlandet» og på Bryne for region «Stavanger» var svært vellykket.

Hovedtema for begge de to første samlingene var «Norge». Til sammen deltok 50 samlere, noe som vi i arbeidsgruppen er godt fornøyd med.

Det var også svært gode tilbakemeldinger på evalueringsskjemaene fra deltakerne på samlingene. Arbeidsgruppen for «Frimerkeskolen» oppnevnt av styre i NF, Odd Arve Kvinnesland (ansvarlig) Svein H. Andersen og Lars Bråtalien har nå satt sammen et program <trykk her> for de neste samlingene. Hovedtema er «Posthistorie» og dato/sted er:

Lørdag 21. april for «Stavangerregionen». Denne samlingen blir på samme sted som forrige samling, Bryne Kro og Hotell.

(Samlingen for «Østlandsregionen» er den 28. april i Moss. Info/program om denne kommer også i NFT)

Det er satt sammen et program som vi håper er noe for enhver «smak».

Vi håper at også dette programmet er i tråd med hovedmålet med «Frimerkeskolen» som bl. annet er. Å gi deltakerne ytterligere kunnskap om ulike sider av frimerkesamling og forskning gjennom foredrag om ulike sider av frimerkesamleriet. Og ikke minst fremme kontakten mellom samlere fra ulike klubber.

Disse to samlingene er de siste i dette «forsøket» med «Frimerkeskolen». Etter samlingene blir disse evaluert, og det blir laget et forslag til styret i «Norsk Filatelistforbund» om veien videre. Dette blir behandlet på første styremøte i juni d.å. Evalueringsskjemaene, og andre innspill har også gitt oss gode momenter til evalueringen av «Frimerkeskolen», og forslaget til styrebehandling i NF. Har noen øvrige innspill til «Frimerkeskolen» så ta gjerne kontakt med en av oss i arbeidsgruppen. Kontaktadresser finner du blant annet i dette nummer på side fire, på forbundets nettside eller via «Norsk Filatelistforbund».

Arbeidsgruppen håper på mange påmeldinger også til disse samlingene i april, og vi ser fram til «aprilsamlingene» av «Frimerkeskolen».

NB: Det er ikke noe krav om at du har deltatt på de første samlingene.

Litt praktisk informasjon om begge samlingene i april:

Pris pr deltaker for medlemmer av «Norsk Filatelist forbund» (NF) er kr 250. Andre kr 290. Dette dekker kaffe, enkel lunch. Reise og evt. overnatting dekkes av den enkelte deltaker. For evt overnatting kontakt Bryne Kro og Hotell direkte.

Påmelding: Bindende påmelding til første samling av «Frimerkeskolen» er senest 18. april.
Påmelding på mail til:
nf@filatelist.no . Oppgi klubb i NF ved påmelding. Merk også påmelding S (Stavangerregionen).
Vi ser fram til snarlige påmelding, antall deltaker er begrenset til 40.

Sist oppdatert 03.04.2018 kl. 15:48

Del denne siden med andre!

Logg inn