Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Lokalhistorisk Samlermesse 2018

Vanseheim

Noe av det Leif-Tore samler på. (Foto: Olav Hoel - Lister)

Leif-Tore med noe av samlingen sin.  (Foto: Olav Hoel - Lister)

FFF står som teknisk arrangør for LOKALHISTORISK SAMLERMESSE på Vanseheim, lørdag 29.09.2018. 

FFF vet det er mange samlere i distriktet. Mange er ikke medlemmer av klubber eller foreninger.  Ofte er det få eller ingen andre innen samme samlerområde og derfor ikke grunnlag for klubb/forening.  Kanskje vet man ikke om at andre har samme samlerinteresse heller.  Felles for de fleste samlere er at de sjelden eller aldri viser samlingene sine til andre.  Samlingene er en hobby som holdes skult.

Samlermesse for frimerkesamlere er et godt utprøvd konsept fra Danmark.  Medlemmer fra FFF har i flerer år vært på fellestur til messer der. 

FFF har i flere år hatt en idé om å lage et tilsvarende arrangement - men har vært usikker på å få nok deltakere til at det kunne bli økonomisk forsvarlig.

Noen "lyse" hoder fikk idéen om å utvide samlerområdet til mer enn frimerker - og dermed ble LOKALHISTORISK SAMLERMESSE 2018 en realitet.

På lørdag vil du kunne se frimerkesamlingen, postkortsamlinger, lokal posthitorie, hitoriesamling fra den lokale fraktefarten, lokal krigsfangehistorie, lokalhistoriske bøker, foto fra distriktet tatt under krigen og mye annet.

Gratis adgang

Sist oppdatert 26.09.2018 kl. 14:23

Del denne siden med andre!

Logg inn